Започнете днес! Обадете се сега
0898-578-405

За нас

СИ-ДЖЕ АЛЕКС

Инструктор, основател

.

Алекс започва да тренира Винг Чун от 2012-та година в България, но прекарва няколко години в тренировки в Германия, Нидерландия и Белгия. От 2015-та година е сертифициран инструктор към Wing Tsjun International. С многжество курсове по самозащита зад гърба си, Алекс успява да напасне всеки урок спрямо способностите и динамиката на групата, прилагайки индивидуален подход към всеки един участник.

СИ-ХИНГ КОКИ

Инструктор

.

Константин Кръстев се занимава с бойни спортове и изкуства повече от 30 години, като през последните осем се е съсредоточил в изучаването на Винг Чун. Сертифициран преподавател за възрастни и деца.

Хората за нас

Курсът е много практически насочен и ми даде възможност да развия умения за справяне в разнообразни сценарии. Много се радвам, че беше обърнато внимание на различни техники за деескалация и превенция. Това ми даде възможност да се чувствам малко по-уверена и подготовена. Алекс е търпелив треньор с индивидуален подход и грижа към нуждите на учаснитиците.

Теа

Теа

Алекс е прекрасен човек, който застава зад каузи, помагайки на различни групи хора, поставени под една или друга форма в неравностойно положение 🙂 Една от нейните инициативи е да ни помогне като жени, крехки същества, да се защитим в застрашаващи за нас ситуации от насилие. Курсът по самозащита беше предизвикателство за мен, защото насилието много ме отблъсква, но реших, че е важно да изкарам такъв и научих доста техники и най-разумните начини за реакция. Препоръчвам курсът, препоръчвам да се запознаете с Алекс и да разберете и за другите хубави неща, които прави 🙂

Ина

Ина

Курсът на Алекс е страхотен! Тя обяснява много добре, напътства те докато не направиш правилните джижения. Прави урокът интересен и вдъхва ентусиазъм в своите курсисти. Определено е много приятно и забавно!

Мира

Мира

Курсът по самоотбрана беше много смислено преживяване за мен! Освен конкретните знания как да реагираме в евентуални опасни ситуации, курсът ми помогна да се свържа и с вътрешното ми усещане за сила. Алекс е страхотен учител, подходжда с търпение към всеки, предизвиква те да пробваш нови неща и успява да създаде много приятна атмосфера. А един прекрасен “страничен ефект” от срещите беше, че заформихме много хубави приятелства с девойките от групата 🙂

Снежи

Снежи

Знанието и практиката, от които имах нужда, за да се чувствам по-сигурна и уверена във всеки един момент и ситуация.

Стефи

Стефи

Курсът по самозащита ми беше много полезен – сега се чувстваш по-уверена, когато се прибирам по тъмно. Хареса ми, че движенията, които усвоихме бяха прости, но ефективни.

Кари

Кари