Започнете днес! Обадете се сега
0898-578-405

За нас

СИ-ДЖЕ АЛЕКС

Инструктор, основател

.

Алекс започва да тренира Винг Чун от 2012-та година в България, но прекарва няколко години в тренировки в Германия, Нидерландия и Белгия. От 2015-та година е сертифициран инструктор към Wing Tsjun International. С многжество курсове по самозащита зад гърба си, Алекс успява да напасне всеки урок спрямо способностите и динамиката на групата, прилагайки индивидуален подход към всеки един участник.

СИ-ХИНГ КОКИ

Инструктор

.

Константин Кръстев се занимава с бойни спортове и изкуства повече от 30 години, като през последните осем се е съсредоточил в изучаването на Винг Чун. Сертифициран преподавател за възрастни и деца.

Хората за нас

Курсът е много практически насочен и ми даде възможност да развия умения за справяне в разнообразни сценарии. Много се радвам, че беше обърнато внимание на различни техники за деескалация и превенция. Това ми даде възможност да се чувствам малко по-уверена и подготовена. Алекс е търпелив треньор с индивидуален подход и грижа към нуждите на учаснитиците.

Теа

Теа

Алекс е прекрасен човек, който застава зад каузи, помагайки на различни групи хора, поставени под една или друга форма в неравностойно положение 🙂 Една от нейните инициативи е да ни помогне като жени, крехки същества, да се защитим в застрашаващи за нас ситуации от насилие. Курсът по самозащита беше предизвикателство за мен, защото насилието много ме отблъсква, но реших, че е важно да изкарам такъв и научих доста техники и най-разумните начини за реакция. Препоръчвам курсът, препоръчвам да се запознаете с Алекс и да разберете и за другите хубави неща, които прави 🙂

Ина

Ина

Курсът по самозащита набляга на основни похвати и най-важното за мен беше да се науча, че във всяка ситуация има начин да се справиш. Изключително практически насочен. Благодаря от сърце!

Диана

Диана

Посетих еднократно курса за самозащита за жени с Алекс и се чувствам по-уверена, че имам психологични и физически основи на това как да се справя в потенциално опасна ситуация. Разбира се, фокусирахме върху деескалация и избягване на конфликти, но ако това не е възможно, имам знанието за определен тип мерки, които мога да предприема. За мен беше много важно да знам как да предпазя себе си и съм много благодарна на курса и инициативата за положените основи!

Жанета

Жанета

Курсът на Алекс е страхотен! Тя обяснява много добре, напътства те докато не направиш правилните джижения. Прави урокът интересен и вдъхва ентусиазъм в своите курсисти. Определено е много приятно и забавно!

Мира

Мира

Курсът по самоотбрана беше много смислено преживяване за мен! Освен конкретните знания как да реагираме в евентуални опасни ситуации, курсът ми помогна да се свържа и с вътрешното ми усещане за сила. Алекс е страхотен учител, подходжда с търпение към всеки, предизвиква те да пробваш нови неща и успява да създаде много приятна атмосфера. А един прекрасен “страничен ефект” от срещите беше, че заформихме много хубави приятелства с девойките от групата 🙂

Снежи

Снежи