Едномесечен курс по самозащита
0
месец
0
поредни недели
0
часа
Способността на една жена да знае как да отстояа себе си и да се защитава както вербално, така и физически, става все по-ценно и необходими умение.

Нашият курс по самозащита за жени е специално създаден да ви позволи да усвоите достатъчно умения за да се защитите от най-честите видове нападения, в оптимално кратък срок.

Курсът е подходящ за жени от всички възрастови групи, независимо от физическото им състояние или предишна подготовка. В края на програмата ще бъдете по-подготвени да предвиждате, идентифицирате и избягвате насилствени ситуации, както и да се противопоставите на лицата, които посягат на вашата физическа неприкосновеност или искат да ви наранят.

Този курс не е просто списък с неща, което трябва или не трябва да правите, нито само предоставя набор от техники, които да приложите във физическа схватка. По-важно е да си тръгнете от курса наблягайки на самочувствието и овластяването ви, така че да можете да правите динамични оценки на риска в различнипотенциално опасни ситуации, и да реагирате адекватно и спокойно.

Един полезен и практичен подарък за вашите, приятели, близки и роднини.

Не се колебайте да се свържете с нас и да зададете всякакъв въпроси, които ви интересуват!

В МОМЕНТА НЯМА ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ.
Ако желете да получите информация за бъдещи събития, моля запишете се за нашия нюзлетър.