Започнете днес! Обадете се сега
0898-578-405

Курсове

Предстоящи курсове

В момента няма предстоящи курсове. За да получите уведомление за нови курсове, моля пишете на samootbrana@gmail.com.

 

Изберете курс

САМОЗАЩИТА ЗА ЖЕНИ

People About Us

Курсът е много практически насочен и ми даде възможност да развия умения за справяне в разнообразни сценарии. Много се радвам, че беше обърнато внимание на различни техники за деескалация и превенция. Това ми даде възможност да се чувствам малко по-уверена и подготовена. Алекс е търпелив треньор с индивидуален подход и грижа към нуждите на учаснитиците.

Теа

Теа

Алекс е прекрасен човек, който застава зад каузи, помагайки на различни групи хора, поставени под една или друга форма в неравностойно положение 🙂 Една от нейните инициативи е да ни помогне като жени, крехки същества, да се защитим в застрашаващи за нас ситуации от насилие. Курсът по самозащита беше предизвикателство за мен, защото насилието много ме отблъсква, но реших, че е важно да изкарам такъв и научих доста техники и най-разумните начини за реакция. Препоръчвам курсът, препоръчвам да се запознаете с Алекс и да разберете и за другите хубави неща, които прави 🙂

Ина

Ина

Курсът по самозащита набляга на основни похвати и най-важното за мен беше да се науча, че във всяка ситуация има начин да се справиш. Изключително практически насочен. Благодаря от сърце!

Диана

Диана

За нас

Инструктори

Си-дже Алекс

Си-дже Алекс

Инструктор, основател

“Всяка жена може да се научи да се защитава, стига да намери правилния за себе си подход.”

Си-хинг Константин

Си-хинг Константин

Инструктор

“Самозащитата е нашето отношение към самите нас.”