Тиймбилдинг и фирмени събития

 

Тиймбилдинг като никой друг!

Един вълнуващ начин да се сближите (преносно и буквално!) с вашия екип, докато усвоявате ефективни техники за самозащита и придобивате основни умения за безопасност. Един много интересен тиймбилдинг, който ще увеличи вашата увереност, способността ви да управлявате стреса и да овладявате ескалиращи или животозастрашаващи ситуации.

Тиймбилдингът включва 2 части – превенция (теория) и екшън (практика)! Ако търсите интересни идеи за тиймбилдинг, не се колебайте да се свържете с нас! 

Превенция

Започваме, като ви преведем през стъпките за осъзнаване на обстановката около вас, как да разпознавате риска и как да се държите, за да не станете жертва. Много ценно умение, което ще усвоите, е как да викате за помощ правилно и ефективно. Упражненията за походка, глас и изговор, и цялостно поведение ще повишат вашето самочувствие не само на улицата. Ако времето позволява, че направим и 1-2 интересни ролеви игри. 

Техники за самозащита

Курсът продължава с разглеждане на най-честите нападения (удари с юмруци, ритници, поваляне на земята, душене и други). Всички участници ще имат възможността да упражнят техниките практически и ще получат персонални насоки от инструкторите.

Тиймбилдингът по самозащита е не само практичен и интересен, но и много динамичен и забавен.

Курсът по самозащита е една интересна идея за тиймбилдинг и прекрасен подарък за жените във вашата фирма покрай 8-ми март или 25-ти ноември, но и досатъчно интересен и за през цялата година.

 

Тиймбилдинг самозащита за жени

Ако търсите други идеи за тиймбилдинг и фирмени събития, може да погледнете и в секцията Демонстрации.